Stäng meddelande

Bosamordnare till utredning boende


Arbetsuppgifter

Socialförvaltningen tillhandahåller olika boenden, i form av lägenheter, som Utredning boende ansvarar för. Vi har bland annat tillfälliga boenden, träningslägenheter, särskilt boende samt kommunkontrakt. Arbetet på enheten innebär ett nära samarbete med Socialförvaltningens övriga enheter samt hyresvärdar. Som bosamordnare på Utredning boende är du spindeln i nätet. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på att du besitter en flexibilitet som gör att du lätt kan förhålla dig till ändrade omständigheter samt att du kan agera effektivt även när förutsättningarna förändras. Du kommer hantera allt från kontraktsskrivning, besiktning, beställningar, planritningar, utlämning av nycklar till störningsanmälningar. Du har den övergripande kollen på de olika boendeformerna och bistår handläggarna med att hitta lämplig placering för klienterna. Kontakt med hyresgäster förekommer i viss mån. Som bosamordnare förväntas du ha stor förmåga att arbeta med mycket struktur och systematik. Arbetsgruppen består av 1 enhetschef,1 förste socialsekreterare, 15 socialsekreterare och 2 bosamordnare. Arbetet på Utredning boende sker i samarbete med kollegor inom och utom den egna enheten och det är därför viktigt att du tycker om att arbeta i team. Tjänstgöringstiden är i huvudsak dagtid. Kommunen har service med öppet till 18:30 på måndagar.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi en person med följande kvalifikationer: Vi söker dig med socionomexamen eller en beteendeexamen, alternativt en liknande utbildning som arbetsgivaren ser som likgiltig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med boendefrågor och /eller har erfarenhet av socialtjänsten i ditt arbete. Du arbetar strukturerad och systematisk. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och vara flexibel. Du har god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Arbetsplatsen

Vill du ha ett arbete där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet till att utvecklas i din yrkesroll? Då är du varmt välkommen till Botkyrka kommun! Vi söker just nu en bosamordnare inom socialförvaltningen på enheten Utredning Boende. Hos oss arbetar du nära medborgarna och ges möjlighet till ett varierat arbete där du får möjlighet att påverka och utveckla ditt arbete. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi försöker alltid göra vårt bästa och utgår från människors egen förmåga att ta eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning, provanställning kan komma tillämpas.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ann-Christine Godawszky, Enhetschef

Telefon: 0708861158

E-post: ann-christine.godawszky@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-01-28

Ange referensnummer: SN/2020:43


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019