Stäng meddelande

Undersköterska med demenskunskap


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och då gärna vill stötta äldre som undersköterska inom äldreomsorgen på vårt nya vård- och omsorgsboende Strandängsgården, i Fittja, i Botkyrka. Ditt ansvar innebär att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera de äldre bl.a. gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Du är ansvarstagande, har fokus på medborgaren samt har ett professionellt bemötande. Du lyssnar på och är lyhörd på den enskildes önskningar. Ditt mål är att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med dina teamkollegor för att skapa en miljö där medborgaren trivs och känner sig trygg. Arbetstid: Dag/Kväll/Helg. Sysselsättningsgrad: 75%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet av demens, då vakansen avser en demensenhet. I din roll som undersköterska/ vårdbiträde har du ett professionellt bemötande och en vilja och förmåga att stödja andra. I arbetet behöver du vara en god kommunikatör, vara lyhörd samt kunna samarbeta med kollegor och chefer. Vidare ser vi att du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vidare vill vi att du är en lagspelare och bra på att samarbeta för att säkra en god tillvaro för boenden. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. En viktig del för att de boende ska få den stöd de behöver, är att du har förmåga att dokumentera och arbeta i olika system. Du bör ha en god fysik, så att du kan stödja boenden i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns såklart arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Äldreomsorgen är en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka kom-mun som ger äldre människor möjlighet att vara självständiga, trygga och ha en meningsfull tillvaro. Äldreomsorgen drivs i olika former för att möta upp äldre människors olika behov av stöd, bland annat erbjuder vi hemtjänst, vård- och omsorgsboende, mötesplatser, dagverksamhet och kost- och måltidsservice samt så arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom äldreomsorgen. Hos oss får du flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Hans Nygren, Strandängsgården Enhetschef

Telefon: 0705272682


Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson

Telefon: 0853061000


Sista ansökningsdatum: 2019-05-28

Ange referensnummer: C28233


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018