Stäng meddelande

Biträdande rektor till åk 7-9


Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor på Kvarnhagsskolan kommer du att leda utvecklingen av skolans årskurser 7-9 i samverkan med arbetslagen på högstadiet. Ett viktigt fokus kommer att ligga på att etablera och bibehålla hållbara strukturer som skapar trygghet och tydlighet för både personal och elever. Det är därför viktigt att du har mycket god erfarenhet av ledning och styrning av personalgrupper. Du blir en del av skolans ledningsgrupp som idag består av rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef. I uppdraget som biträdande rektor kommer du att arbeta tätt tillsammans med rektor, som har huvudansvaret för verksamheten. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en pedagogisk högskoleutbildning som lärare med inriktning mot grundskolans senare år, åk 7-9 samt en lång erfarenhet av yrket. Du behöver även ha erfarenhet från ledande funktion såsom arbetslagsledare, samordnare eller biträdande rektor alternativt annan chefsposition med allt det ansvar som det innebär. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Det är viktigt att du är lyhörd, tydlig, engagerad och duktig på att driva skolutveckling och har goda IT-kunskaper . Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt, har goda ledaregenskaper och förmåga att leda och motivera personalen för att nå verksamhetens mål samt skapa engagemang och delaktighet. Erfarenhet att arbeta med schemaläggning är meriterande. Erfarenhet krävs.

Arbetsplatsen

Nu söker vi på Kvarnhagsskolan i Alby, Botkyrka kommun en biträdande rektor. Vi välkomnar dig till en inspirerande arbetsmiljö där samarbete, högt tempo och en stark teamkänsla blandat med mycket skratt är en del av vår vardag. Din ansökan kan vara början till en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens för Kvarnhagsskolans framtid. Löpande intervjuer sker under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Tjänsten är på 100%

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carlos Conde Fernandez, Rektor

Mobil: 070-8861517

E-post: carlos.conde.fernandez@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-09-27

Ange referensnummer: A899367


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019