Stäng meddelande

Lärare Sv/Eng åk 4-9, 2 tjänster


Om arbetsplatsen

Storvretskolan har fina och ändamålsenliga lokaler och är belägen i Tumba med närhet till fin natur och badhus. Skolan är en 4-9 skola med cirka 300 elever. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla, och vi strävar efter att utveckla en framgångsrik skola med fokus på elevens lärande. För att lyckas behöver alla elever garanteras studiero. Med höga krav och förväntningar på både elever och personal skapar vi tillsammans ett positivt arbetsklimat som gynnar utveckling av empatisk förmåga, självförtroende, kreativitet och kritiskt tänkande. I skolan arbetar cirka 50 lärare och 5 elevcoacher tillsammans för att ge våra elever en bra utbildning. Personalen är indelad i arbetslag och ämneslag med tydliga uppdrag att på olika sätt bidra till elevernas utveckling både socialt och kunskapsmässigt. I årskurs 5-9 har alla elever en chromebook var och vi har ett gemensamt interaktivt läromedel som bas för lärandet.

Arbetsuppgifter

Du bedriver en varierad och stimulerande undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Din roll som sv/eng lärare innebär att du arbetar med undervisning inom sv/eng för årskurserna 4 - 9, samt för eleverna i vår särskilda undervisningsgrupp, och du ansvarar för lästräning som arrangeras med hjälp av olika metoder, bl a Bravkod. I ditt uppdrag kan det även ingå att ansvara för att eleverna i en mentorsgrupp utvecklas både socialt och kunskapsmässigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • är legitimerad lärare samt har behörighet i sv/eng • har goda ämneskunskaper och är väl insatt i didaktisk forskning • har god social kompetens • är flexibel, lösningsinriktad och växer med utmaningar. • har vana vid att arbeta med interaktiva läromedel och digitala system • har vana vid att anpassa undervisningen utifrån elevers behov • har erfarenhet av att utreda och åtgärda elever med behov av särskilt stöd

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lillemor Bergquist, Rektor

Mobil: 073-022 67 04

E-post: lillemor.bergquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-01

Ange referensnummer: A955705


Anställning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver i anspråk tas för övertalighet. Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020