Stäng meddelande

Lärare 4-9, MA och NO


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca 670 elever F-9. Vi har fräscha, moderna och ljusa lokaler. Skolan är uppbyggd i moduler med arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och rastutrymmen vilket ger bra förutsättningar att skapa goda relationer till eleverna. Vår skola är en övningsskola och därmed har vi ett tätt samarbete med Stockholms Universitet och den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter. Vi har sedan 2011 en elev - en dator vilket innebär att alla elever i åk 4-9 har en egen dator.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra vårt 7-9 arbetslag och kommer vara mentor i en av våra klasser i 7-9. Du kommer ha undervisning i framförallt åk 7-9. Mentorskapet delas med en annan lärare. Vi söker dig som är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du ska ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar. Du ska vilja samarbeta tätt tillsammans med kollegorna i arbetslaget. Du planerar och genomför undervisning tillsammans med andra Ma och No- lärare.

Kvalifikationer

Du är behörig i matematik och No-ämnena. Vi söker dig som är engagerad i skolutveckling och tillsammans med kollegor och skolledning vill driva utvecklingen framåt på Trädgårdsstadsskolan.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning

Omfattning: Heltid, 100%

Löneform: Månadslön. Månadslön

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst

Tillträde: 2020-08-11

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jonas Loord, Biträdande rektor

Telefon: 073-3119608


Anne Bolmgren, Rektor

Mobil: 0706-099 300


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: Ma/No


Intervjuer kommer ske fortlöpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfordliga beslut fattas. Vi önskar ingen hjälp av rekryteringsfirmor för tillsättningen av denna tjänst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020