Stäng meddelande

Specialpedagog / Speciallärare


Arbetsuppgifter

Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 1-5 i grundsärskolan. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är flexibel och självständig och strävar efter att tillsammans med övriga skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är flexibel och självständig och strävar efter att tillsammans med övriga kollegor ge eleverna en trygg skolmiljö. Du kommer att vara mentor för en elevgruppen samt ingå i ett arbetslag. Vi erbjuder en trevlig och positiv arbetsplats där vi tillsammans hjälps åt att ge eleverna goda förutsättningar inför framtiden.

Kvalifikationer

Har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 1-5 i grundsärskolan Ha specialpedagogexamen ha mycket goda kunskaper om NPF och andra relevanta funktionsvariationer Ha god kunskap om dokumentation kring elever med särskilt stöd och elever som läser enligt grundsärskolans läroplan Ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever Ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt Alltid ha eleverna i fokus Tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Du ska ha goda kunskaper i svenka både i tal och skrift Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper. Att du använder IT som en naturlig del i arbetet är en självklarhet. Vi arbetar med SMART Boards och eleverna har tillgång till bärbara datorer och iPads. Erfarenhet krävs.

Arbetsplatsen

Kvarnhagsskolan i Alby är en dynamisk, mångkulturell F-9 skola där vi särskilt satsar på språkutvecklande arbetssätt och värdegrundsfrågor. Att lära är utgångspunkten för att omsätta vår pedagogiska kompetens i undervisning. Den starka tron på varje barns vilja och förmåga är central för oss. Kunskap innebär att rusta våra elever med kunskap om världen. Dessa värden genomsyrar verksamheten här hos oss.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 12 augusti 2019

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Shaju Kohinoor, Bitr. rektor

Mobil: 070-8891972

Telefon: 070-889 19 72

E-post: shaju.kohinoor@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-07-12

Ange referensnummer: A859541 - Kopia


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019