Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är leditimerad förskollärare med erfarenhet. Du behöver vara energirik, engagerad och som vill kunna påverka ditt arbete och driva utveckling. Du kommer att ansvara för en barngrupp och handleda arbetslag.

Kvalifikationer

Du ska vara väl förtrogen med ditt uppdrag utifrån styrdokumenten. Ha en barn och kunskapssyn som tror på det kompetenta barnet. Behärska pedagogisk dokumentation som ett verktyg i det systematiska kvalitetsarbetet. Med detta behöver du då behärska svenska språket väl.

Arbetsplatsen

Humlan är en förskola som ligger centralt i Fittja med goda kommunikationer. Humlan är en nyrenoverad förskola med 9 avdelningar som ligger nära natur och sjö.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Soledad Quiroz, Biträdande förskolechef

Mobil: 0722147620

E-post: soledad.quiroz.sanz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Lärarförbundet

Telefon: 08-530 61220


Sista ansökningsdatum: 2019-03-31

Ange referensnummer: A855484


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018