Stäng meddelande

IT-administratör till vård - och omsorgsförvaltningen


Arbetsuppgifter

Till vård- och omsorgsförvaltningen söker vi en IT-administratör/systemförvaltare till vårt sammansvetsade team. Teamet består i dagsläget av fem kollegor och vårt arbetssätt kännetecknas av ett nära samarbete, där vi ofta diskuterar oss fram till olika lösningar. Vi erbjuder dig en bred och verksamhetsnära tjänst som består av många olika delar. Du kommer att hantera supportärenden, beställningar av användarkonton och telefoni, datakommunikation, datorer, skärmar och inköp av mobiler. Du kommer att arbeta med systemadministration/ systemförvaltning och även hålla utbildningar i våra olika verksamhetssystem. I tjänsten ingår även att stötta användare med telefoni och datorärenden samt delta i olika projekt där IT är en del av verksamhetsutvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kommunkännedom och erfarenhet från äldreomsorg eller funktionshinderområdet samt erfarenhet och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning, YH-utbildning eller någon högskoleutbildning som vi bedömer är relevant. Det är starkt meriterande om du har kunskap i verksamhetssystemet Procapita VoO och Lifecare. Att du har ett teknikintresse inom IT ser vi som en självklarhet. För att lyckas i tjänsten förutsätts att du som person är noggrann, analytisk, serviceinriktad, flexibel, prestigelös, är bra på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter samt besitter en god pedagogisk förmåga då du kommer att utbilda användare. Vidare är du en god problemlösare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Centralförvaltning ger stöd och service till vård- och omsorgsförvaltningens ledning, chefer och verksamheter. Uppdraget är att skapa goda förutsättningar för verksamheterna att utföra sina insatser till medborgarna med hög kvalitet och på ett effektivt sätt. I central förvaltning ingår funktioner som HR, ekonomi, IT, kvalitet och utredning, kommunikation, fastighetsamordning samt medicinsk ansvariga sjuksköterskor. Vi erbjuder dig flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christina Almqvist, Kvalitetschef

E-post: christina.almqvist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Helena Rovtjanin-Odenskiöld, Vision

E-post: helena.rovtjanin-odenskiold@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-01-06

Ange referensnummer: C23742


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018