Stäng meddelande

Kvalificerad Drifttekniker


Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med löpande installationer och driftoptimering av teknik i kommunens fastigheter. I arbetsuppgifterna dessutom rondering och tillsyn, felsökning med felavhjälpande underhåll inom värme, ventilation, kyla samt styr och regler. Tillsammans med andra kollegor följer ni upp och analyserar statistik för energi och vatten. Du medverkar vid driftmöten inom förvaltningen och håller daglig kontakt med beställare, entreprenörer och andra kunder och bidrar aktivt med att utveckla långsiktiga kundrelationer.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som jobbat 2-3 år med inriktning på fastighetsteknik inom kommersiella lokaler och som har intresse av fastigheter och teknik. • Du har en relevant fastighetsteknisk utbildning, inriktning på styr och regler. Andra kompetenser som är meriterande är skötsel och tillsyn av elanläggningar drift av ventilationsanläggningar samt VVS-anläggningar. • Har ett flexibelt arbetssätt och är initiativrik i kombination med god utåtriktad servicekänsla. • Som person är du en mångsidig och handlingskraftig problemlösare, du jobbar i team men är också självgående. • Du kan uttrycka dig i tal och i skrift i svenska språket och är van datoranvändare. • B-körkort är ett krav

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Enheten för lokalförsörjning och fastighet är en del av tekniska förvaltningen. Enheten har sammanlagt 60 medarbetare som arbetar med bland annat fastighetsförvaltning, byggprojektledning, hyresgästkontakter och drift. Förvaltad yta är cirka 430000 kvm, uppdelat på cirka 500 olika byggnader.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Lars Karlsson, Driftchef

Telefon: 070-180 56 90

E-post: lars.karlsson@botkyrka.se


Henrik Paltman, Driftingenjör

Telefon: 073-078 18 90

E-post: henrik.paltman@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Ange referensnummer: TEF/2019:51


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018