Stäng meddelande

Förskolan Kärrspiran söker timvikarie


Arbetsuppgifter

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på vår förskola, på kortare eller längre uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och/eller har erfarenhet av arbetet med barn. Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens.

Arbetsplatsen

Kärrspiran är kommunens största förskola med 11 avdelningar, ca 40 anställda och plats för ca 200 barn. Hösten 2018 har vi 4 grupper för de yngre barnen och 7 grupper för de äldre barnen. Skogen och Broängsskolan är våra närmaste grannar.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 6


Kontaktperson(er)

Maculewicz Joanna


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-09

Ange referensnummer: A831567


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018