Stäng meddelande

Undersköterskor till hemtjänst Nattpatrullen


Arbetsuppgifter

Nattpatrullen Hemtjänst söker tre undersköterskor för heltidstjänster som vill göra skillnad för våra äldre! Nattpatrullen arbetar endast vaken natt. Som undersköterska ansvarar du för att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Undersköterskan uppmuntrar, stödjer och motiverar bl.a. gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar i sina hem så länge de själva önskar. I arbetet ingår daglig dokumentation inom förvaltningens olika verksamhetssystem av åtgärder och brukarens hälsotillstånd enligt socialtjänstlagen. Att upprätta genomförandeplaner och individuella riskbedömningar ingår även i arbetet och en del arbetsuppgifter kräver delegering. Som undersköterska samarbetar du med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare och anhöriga samt enhetschef. I rollen ingår även ett kontaktmannaskap och att delta i kompetens- och verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i tal och skrift i svenska. För rollen krävs att du har B-körkort samt har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Inför eventuell anställning behöver du visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Hemtjänsten är indelad i sex geografiska områden; Norsborg, Hallunda, Fittja/Alby, Tullinge, Tuna/Storvreten och Tumba/Segersjö/Grödinge. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Anette Mejenby, Enhetschef Hemtjänst natt

E-post: anette.mejenby@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Lena Fjällborg, Kommunal Facklig kontaktperson

Mobil: 070-22395080

E-post: lena.fjallborg@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-02-02

Ange referensnummer: C34430


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019