Stäng meddelande

Förskolan Kungstäppan söker barnskötare med specialkompetens inom diabetes


Arbetsuppgifter

Som barnskötare är du med och skapar en förskola som har hög kvalitet och värdegrunden i fokus. Tillsammans med arbetslaget är du delaktig i att skapa arbetsglädje med barnen i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära ett visst ansvar för egenvård av diabetes. Ansvaret delas med tre andra pedagoger på avdelningen. Du ska kunna väga och mäta ut mängd kolhydrater, räkna ut rätt mängd insulin, mäta blodsockerhalten genom stick i fingret samt ge insulin till ett barn genom en insulinspruta.

Kvalifikationer

-Du har en barnskötarutbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn. -Du har goda språkkunskaper och talar nyanserad svenska -Du är väl förtrogen med Läroplanen -Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation -Du kan samarbeta, är driven och har en positiv inställning med ett stort hjärta -Du ska vara problemlösningsfokuserad - Du har datavana och är kunnig inom datorprogrammen; Word, Office och Power Point. - Du har kompetens inom hantering av Ipad och projektor/Apple tv. - Medborgarens fokus ( Botkyrka kommuns värdegrund). -Öppen, ansvarstagande, modig och energisk ( Botkyrka kommuns värdeord)

Arbetsplatsen

Förskolan Kungstäppan består av fyra avdelningar, två yngrebarnsavdelningar och två äldrebarnsavdelningar. Förskolan är belägen i Tumba, Botkyrka kommun. Under detta läsår arbetar vi med fyra stora målområden nämligen; Språk, Genus, Likvärdighet och Självständighet och tillit. Alla i arbetslaget ingår i en pedagogisk utvecklingsgrupp där tema och syfte är att utveckla förskolans pedagogiska lärmiljöer och pedagogernas förhållningssätt. Detta arbete görs även ur ett likvärdighetsperspektiv.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillsättning av tjänst kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är den 30 april 2019. Tillträde av tjänst: 1 maj 2019

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)


Facklig(a) företrädare

Karin van Varick, Förskolechef

Mobil: 070 180 62 25

E-post: karin.van.varick@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A589930 - Kopia - Kopia - Kopia (2) - Kopia - Kopi


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018