Stäng meddelande

Utvecklingsledare


Arbetsuppgifter

Vi söker en utvecklingsledare till verksamheten Jobbcenter med mål att få fler Botkyrkabor i arbete eller tillbaka till studier. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda för verksamheten nämndhandlingar och andra förekommande iordningställande av dokument, protokoll från övergripande möten, kommunikation, processledning och övergripande kvalitetsarbete. I tjänsten ingår att genomföra utvecklings- och förbättringsarbete i samarbete med medledare och chefer på Jobbcenter samt följa upp och analysera mjuka resultat för att skapa mesta möjliga värde för våra medborgare. Som utvecklingsledare följer du aktuell forskning, arbetar med metodutveckling, processbeskrivningar, processledning, workshops och bidra till omvärldsanalyser. Att utreda och ta fram styrdokument av olika slag ingår i uppdraget placering är direkt underställd Verksamhetschefen och du ingår i ledningsgruppen inom Jobbcenter

Kvalifikationer

Du har adekvat högskoleutbildning såsom statsvetare, samhällsvetare, ekonom eller annan högskoleutbildning som bedöms vara likvärdig Du ska ha erfarenhet från arbetsmarknadspolitiska åtgärder gärna i ledande ställning Du har erfarenhet av att ha arbetat med utvecklingsarbete, dokumentation, processledning samt arbetserfarenhet från en politisk styrd organisation Vidare vill vi att du ska ha kunskap utvecklingsmetoder samt kunskap om och erfarenhet av kvalitetsledningssystem. Erfarenhet och kunskaper om processledning, facilitering/workshops, projektledning, statistik samt utvecklingsledning är meriterande Som person är du trygg, stabil och van att arbeta självständigt. Du samarbetar på ett lyhört och smidigt sätt och du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. I förändring har du förmåga att se till möjligheter. Som utvecklingsledare står du för att vara en kreativ kraft med idéer och nya angreppssätt som leder till resultat. Tjänsten kräver också att du är strukturerad samt tänker strategiskt med ett brett perspektiv på frågor. Du kan väga samman komplex information och göra goda avvägningar. Viktigt för tjänsten är även att du kan förstå och förklara komplexa samband på ett enkelt sätt.

Arbetsplatsen

Jobbcenters uppdrag är att med individen i centrum fokusera verksamhetens arbete på målet att arbetslösa Botkyrkabor ska nå egen försörjning genom antingen arbete, studier eller eget företag. Verksamhetens främsta samarbetspartners är interna och externa samarbetspartners. Inom ramen för verksamhetens uppdrag drivs också BASUN, ett ESF-finansierat projekt som riktar sig till målgruppen unga.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varaktighet, arbetstid Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: omgående.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Kerstin Berglund, Verksamhetschef

Telefon: 070-8861570

E-post: kerstin.berglund@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Ange referensnummer: A854814


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018