Stäng meddelande

Biträdande rektor till träninggsskolan


Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor ska du vara med och skapa goda lärmiljöer och utveckling för barnen. Planera en komplex verksamhet utifrån helhetsperspektiv och en hållbar ekonomi med personalansvar. Du ska också omsätta skolans styrdokument och driva det systematiska kvalitetsarbete på träningsskolan och Lilla Rummet.

Kvalifikationer

Som biträdande rektor behöver du vara en inspirerande ledare med mycket god förmåga att stödja och stimulera dina medarbetare till fortsatt arbete att utveckla verksamheten. Du bidrar med positiv energi och är en god kommunikatör. Pedagogisk akademisk examen krävs samt flerårig erfarenhet av träningsskola. Du bör ha goda kunskaper om utbildningssystemet och rådande styrdokument kopplat till verksamheten. Utöver grundutbildning är rektorsutbildning eller annan ledarutbildning meriterande men inte ett krav.

Arbetsplatsen

Tallidsskolans träningsskola och förskolegruppen Lilla Rummet är en verksamhet för elever i mycket stort stödbehov. Vår förskolegrupp och träningsskola vänder sig till barn från 1-16 år. Verksamheten kommer att flytta till Storvretsskolan i augusti och där tillhöra Storvretsskolan.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse men senast 1 augusti

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Eva Udo, Rektor

Mobil: 0708-89 19 73

E-post: eva.udo@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-24

Ange referensnummer: A842127


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018