Stäng meddelande

Trädgårdsmästare


Arbetsuppgifter

Arbetet är främst riktat mot gröna ytor i park och fastighetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av alla typer av trädgårdsarbeten t. ex. beskärning, gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, snöröjning, plantering samt anläggning. En viktig uppgift är att inventera och planera behoven samt kommunicera med beställare och dokumentera utförda arbeten. Du kommer också kunna vara med vid projektplanering, växtkomposition, trädfällning och röjningsarbete. Arbete med mindre trädgårdsmaskiner kan förekomma, t. ex. lövblås, motorsåg och röjsåg. Du ska vid behov kunna visa och instruera mindre erfarna kollegor i delar av arbetet. Då driftenheten har många olika ansvarsområden inom kommunen kan det även finnas behov av att delta inom dessa arbetsuppgifter, exempelvis yttre renhållning och skötsel och underhåll av parkutrustning.

Kvalifikationer

Vi söker en ny medledare som har en trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av anläggning och skötsel. Du har erfarenhet av maskingräsklippare och arbete med röjsåg/trimmer och kan se vad som behöver göras i en park vad gäller beskärning av träd och buskar. Du har god växtkännedom och kan anlägga nyplanteringar, är självgående, trygg i dig själv och van att prestera. Du ska trivas med att arbeta självständigt men också att ha nära samarbete med andra i enheten och med andra professioner i vårt nätverk. Du ska vara mån om att utföra arbetet effektivt med höga krav på kvalitet. Du har naturligtvis B-körkort, meriterande om du också har BE-behörighet. Certifikat för motorsåg är också meriterande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Gata/Park-driftsenheten är en del av verksamhetsområde Teknik & Logistik vid Tekniska förvaltningen i Botkyrka. Vid enheten arbetar ungefär 25 personer med drift och underhåll av kommunens grönytor och vägar. Enheten är belägen på Ekvägen 30 i Tumba och det är där som arbetet utgår i från. Nu söker vi en trädgårdsmästare till vår verksamhet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Boban Pejcic, Enhetschef

Telefon: 070-889 18 06

E-post: boban.pejcic@botkyrka.se


Tanja Forsström, Arbetsledare

Telefon: 076-145 521 82

E-post: tanja.forsstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-22

Ange referensnummer: TEF/2019:57


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018