Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Grundskollärare 1-6 alternativ 4-6


Om arbetsplatsen

Tullingebergsskolan ligger Botkyrka kommun och är en grundskola från förskoleklass upp till årskurs fem samt grundsärskola mot ämnesområden år 1 - 9 med 230 elever. Skolan är belägen i ett område med mycket grönt omkring men ändå så centralt att det finns goda kommunikationer. Nu söker vi till hösten en grundlärare1-3 alternativt 4-6 på 100%, till år 4, tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som känner igen sig i skolans ledord: S.T.J.Ä.R.N.O.R Samarbete : på skolan lägger vi stor vikt till samarbete mellan elever och pedagoger och vårdnadshavare. Trygghet: vi arbetar för att alla elever känner sig trygga på skolan, vi skapar goda relationer med alla elever för en trevlig och utvecklande atmosfär där alla elever kan ta till sig nya kunskaper. Skolan präglas av glädje, gemenskap, tolerans och respekt för medmänniskor. Jämlikhet :Tullingebergsskolans värdegrund genomsyrar all undervisning och bygger på allas lika värde. Äger: alla elever ska äga sitt eget kunskapskapital med stöttning av skolans pedagoger så att de blir rustade för framtiden. Respekt :vi bygger goda relationer utifrån respekt för medmänniskor och tolerans för varandras likheter och olikheter. Nyfikenhet: undervisningen ska väcka nyfikenhet hos eleverna och drivkraft att vilja lära sig mera. Ordning och reda: Alla på Tullingebergsskolan är ansvariga för att skapa en god lärmiljö och ett gemensamt ansvar för inne och ute miljön. Roligt: tillsammans ska vi ha roligt när vi lär oss

Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa som klasslärare/ ämneslärare i en år 4 i nära samarbete med läraren i parallellklassen. I uppdraget som lärare på Tullingebergsskolan ska du bedriva hög kvalité på din undervisning, du ska ha höga förväntningar på skolans elever, du ska aktivt arbete med skolans värdegrund som utgår från skolans ledord och vision samt vårt våldsförebyggande arbete tillsammans med socialtjänsten TÅGET. vilket du får utbildning i. Du kommer ingå i ett arbetslag från förskoleklass till årskurs fem, där ni tillsammans kommer att utveckla skolans undervisning via ämnesträffar. Som stöd i ditt pedagogiska och det främjande och förebyggande arbete har du skolans elevhälsoteam, som består av skolpsykolog, kurator, specialpedagog samt skolsköterska. Skolan har även fyra förstelärare som aktivt arbetar med skolutveckling inom IKT, läs och skriv, skolans lärstudio för elever i behov av särskilt stöd och pedagogisk utveckling inom grundsärskolan. Förstelärarna ingår även i skolans pedagogiska utvecklingsgrupp tillsammans med skolledningen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning både som klasslärare och som ämneslärare.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Catharina Sandberg, Biträdande rektor

Telefon: 072 217 24 40

E-post: catharina.sandberg@botkyrka.se


Therese Stenberg, Skolintendent

Telefon: 072 2412980


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-07-07

Ange referensnummer: A963355


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020