Stäng meddelande

Arbetskonsulent


Arbetsuppgifter

Tjänsten består av direkt klientarbete, men också av planering- och uppföljningsuppgifter för verksamhetsområdet. Du kommer att vara länken mellan myndighetsbeslutet om insatsen och att den är verkställd. Du kommer också att genomföra uppföljningar av insatsen, samt vissa avslut. I tjänsten ligger också statistik och uppgifter av mer administrativ karaktär.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning såsom socionom, arbetsterapeut eller beteendevetare. Körkort B

Arbetsplatsen

Arbetsmarknads och vuxenutbildningsförvaltningen bedriver insatsen Daglig verksamhet enligt LSS för drygt 350 Botkyrkabor. Verksamheten är fördelad på fyra enhetsområden och bedrivs i alla delar av kommunen. Som arbetskonsulent kommer du att ingå i verksamhetsledningen, som förutom enhetschefer och administration också har ytterligare en arbetskonsulent. Din närmsta chef är verksamhetschefen.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Yvonne Lundén


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-04

Ange referensnummer: A831813


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018