Stäng meddelande

Folkhälsoinspiratör


Arbetsuppgifter

Du ska starta upp verksamhet som riktar sig till medborgaren inom träning i olika former såsom gruppträning inom och utomhus, föreläsningar samt olika träningsformer inom styrketräning. Du skall även samordna kontakter mellan vårdgivare i form av fysisk aktivitet på recept och utveckla utbudet på anläggningarna för denna målgrupp. I arbetet ingår även täta kontakter med kollegor inom kommunen gällande samarbete och utveckling tex inom gruppen funktionsnedsatta. Du ska kunna utbilda enhetens egna medarbetare inom olika grupp- och styrketräningsformer. Du kommer också att arbete med administration såsom schemaläggning, fakturahantering, hemsida och du ska också vara enhetens superanvändare på vårt bokningssystem. Du kommer också i nära samarbete med enhetens chef samt arbetsledare utveckla verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är utbildad och har lång erfarenhet inom styrketräning , har en simlärarutbildning samt bred utbildning inom gruppträning. I tjänsten ingår vissa administrativa uppgifter som du tillsammans med arbetsledare och enhetschef schemalägger, både medarbetare så väl som utbud av aktiviteter. Även kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med faktura och bokningssystem samt hemsidor. För att lyckas i arbetet så krävs det att du är självgående , har en väl utvecklad samarbetsförmåga, är kreativ och har en helhetssyn. Vi vill att du i ditt personliga brev beskriver hur du tidigare arbetat med att utveckla verksamheten inom folkhälsa .

Arbetsplatsen

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Bad- och rackethallenheten består idag av två simhallar, Storvretsbadet och Fittjabadet samt en rackethall där badminton, tennis, bordtennis, squash samt pickelball kan utövas. I enheten arbetar ca 20 personer med att nå enhetens kärnfrågor såsom simkunnighet och att skapa ett brett utbud av folkhälsostärkande aktiviteter, både innanför och utanför anläggningens väggar. Enheten arbetar aktivt med att erbjuda aktiviteter som främjar och stärker folkhälsan. I enheten arbetar vi ständigt efter värdeorden genom att vara öppna för alla människors olikheter och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Vi tar ansvar för att ständigt ha en omvärldsanalys för att kunna erbjuda Botkyrkabon det bästa marknaden kan erbjuda inom verksamhetens område. Vi anser oss vara modiga genom att våga prova nya aktiviteter och ett nytt sätt att arbeta. Energi genomsyrar vår verksamhet både i form av aktiviteter men även av att medarbetarna är medskapande i utvecklingsprocessen.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde december 2019

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ulrika Höglund, Enhetschef

Telefon: 076-144 98 01


Agneta Borgestedt, HR-specialist

Telefon: 070-8861075


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-18

Ange referensnummer: KOF/2018:157


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019