Stäng meddelande

Drifttekniker VA


Arbetsuppgifter

VA-avdelningen arbetar med drift och underhåll av kommunens VA-nät samt med olika investeringsprojekt och driftenheten söker nu två nya drifttekniker. Som drifttekniker hos oss är du inriktad på att sköta olika anläggningar och ta vattenprover på ledningsnätet och hos kunder. Dina viktigaste arbetsuppgifter är att ha drift och underhåll av vattenverk, pumpstationer, anläggningarnas säkerhet, reservoarer och ta vattenprover. Botkyrka kommun strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att du tar ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla din egen och dina medarbetares kompetens. Som tekniker ingår du i en arbetsgrupp med 15 medarbetare och rapporterar till driftchefen. Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är självständig, lyhörd, kommunikativ och att du har ett målinriktat och serviceinriktat arbetssätt. Som ambassadör för kommunen vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla kommunens varumärke och värdegrunder. För den aktuella tjänsten gäller personlig säkerhetsklassning och beredskap kan ingå.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom teknik, eller motsvarande som är relevant för VA-verksamheten. Har du anläggningsteknisk utbildning och/eller likvärdig erfarenhet är detta mycket meriterande. Vidare kräver vi att du som arbetar som drifttekniker hos oss har B-körkort, grundläggande dator kunskaper och mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är även meriterande om du: - kan styr och regler. - har el-behörighet. - har BE-körkort - har erfarenhet av beredskap Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lars Österberg, Driftchef VA

Mobil: 070-207 56 99

E-post: lars.osterberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-10-13

Ange referensnummer: TEF/2019:209


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019