Stäng meddelande

Vikariat i Spanska, 60%


Om arbetsplatsen

Rikstens skola är en relativt nybyggd skola som ligger i Rikstens Friluftsstad, Tullinge. Skolan har härliga lokaler och är luftig och fräsch. Vi öppnade ht 2013 och har en verksamhet från förskoleklass upp till åk 9, med c:a 720 elever och 100 anställda. Rikstens skola är en skola där nya idéer och engagemang uppskattas på alla nivåer. Våra elever är ambitiösa och likaväl som vi har höga förväntningar på dem, har de höga förväntningar på oss. Hos oss finns engagerade pedagoger som arbetar för att skapa kvalitativ undervisning och trygghet för våra elever. Vi lägger mycket vikt på god arbetsro, tydliga strukturer och ett gemensamt förhållningssätt gentemot våra elever. Vi satsar på tidig läsning, ett språkutvecklande arbetssätt och våra elever träffar på engelska redan i förskoleklass. Rikstens skola har en väl fungerande elevhälsa där skolledning, skolhälsovård och specialteam samarbetar tätt med skolans övriga pedagoger. Vi har 5 arbetslag på skolan och det lag man tillhör utgör ett stort stöd för den enskilde pedagogen. Vår skola ligger granne med Lida Friluftsområde och vi är ofta ute med vår verksamhet. Rubriken i vår vision är: "Rikstens skola- nyfikenhet, trygghet, glädje Var den du är-bli den du vill!" Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare som ska vikariera när vår ordinarie lärare är ledig under höstterminen. Undervisning i Spanska för åk 6-9. Mentorskap ingår. Eventuellt kan tjänsten bli 100%.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du är utbildad lärare, men inget krav. Det är viktigt att du är en flexibel person som kan trivas i våra verksamhet och har lätt för att skapa goda kontakter med elever. Du har lätt för att skapa goda kontakter genom ett lugnt och bra förhållningssätt, för att skapa arbetsro.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, 60%, ev mer.

Tillträde: 2020-08-12 eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ulf Linder, Rektor

Telefon: 072 586 63 70

E-post: ulf.linder@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-06

Ange referensnummer: A966903


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020