Stäng meddelande

Speciallärare/specialpedagog grundsärskola/ämnesområden


Arbetsuppgifter

Tallidsskolan grundsärskola/ ämnesområden Vi söker en utbildad speciallärare/specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever på mycket tidig utvecklingsnivå som även har ytterligare funktonsnedsättningar. Som speciallärare/specialpedagog ska du ha huvudansvaret för undervisningen, handledning av elevassistenter, kontakter med övriga aktörer och ett ansvar för helheten i övriga verksamheten tillsammans med andra.

Kvalifikationer

Behörig speciallärare/specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning och med erfarenhet av arbete i grundsärskolan/ämnesområden med elever på tidig utvecklingsnivå. Att kunna arbeta med eleverna både individuellt och i grupp. Kunskap och erfarenheter att arbeta med elever som har flerfunktionsnedsättning . Viljan och förmågan att utveckla användandet av digitala läro- och hjälpmedel, pecs, tydliggörande pedagogik, stödtecken och att utveckla ämnesområdet kommunikation. Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi vill att du är engagerad, initiativrik, positiv, har en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som matchar med arbetslaget och uppdraget. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet från liknande verksamhet är ett krav.

Omfattning: Heltid, 100%

Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jeanette Ohlsson, Biträdande rektor

Mobil: 0708-65 32 99


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-29

Ange referensnummer: A341603 - Kopia - Kopia


Vi undanber oss kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Vänligen använd länken i denna annons för ansökan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018