Stäng meddelande

Undersköterskor till hemtjänsten i södra Botkyrka


Arbetsuppgifter

Vi söker nu två undersköterskor för tillsvidareanställning till hemtjänsten i södra Tumba. Som undersköterska ansvarar du för att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete i våra brukares egna hem. Du uppmuntrar, stödjer och motiverar gällande bl.a. personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från våra brukares behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar i sina hem så länge de själva önskar. Arbetet kräver, i enlighet med socialtjänstlagen, daglig dokumentation av åtgärder och brukarens hälsotillstånd i förvaltningens olika verksamhetssystem. Att upprätta genomförandeplaner och individuella riskbedömningar ingår som en del i arbetet, vissa arbetsuppgifter kräver även delegering. Som undersköterska samarbetar du med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare och anhöriga. I rollen ingår även ett kontaktmannaskap samt att delta i kompetens- och verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen eller funktionsnedsättningsområdet ser vi det som meriterande. Då hemtjänsten arbetar över stora geografiska områden är det ett krav att du har giltigt B-körkort samt även meriterande med god vana av att köra personbil. Daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet och det är därför viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i flera språk är meriterande. Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Cathrine Coulianos, Enhetschef

E-post: cathrine.coulianos@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-01-18

Ange referensnummer: C24241


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018