Stäng meddelande

Stödassistent


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet inom LSS bedrivs i Botkyrka kommun inom Arbetsmarknads och vuxenutbildningsförvaltningen. Vi är uppdelade på ett antal mindre enheter inom hela kommunen och vi är i ständig utveckling. Vi söker nu stödassistent till vårt Enhetsområde 3, som består av tre dagliga verksamheter. Verksamheterna vänder sig till personer med svåra kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar i behov av meningsfulla, arbetsliknande aktiviteter.

Arbetsuppgifter

• Du samarbetar med flera kollegor och under verksamhetsledarens ledning. Vi har medborgarfokus. • Du ska vara med och utveckla och använda individuellt anpassade lösningar i det vardagliga arbetet. • Du medverkar i att skapa meningsfull sysselsättning utifrån de individuella behoven. • Du planerar, utvecklar och följer upp aktiviteter. • Du utvecklar medborgarnas delaktighet och självbestämmande. • Du upprättar genomförandeplaner, samt skriver social dokumentation. • Du arbetar lågaffektivt.

Kvalifikationer

Utbildning: Du har vård- och omsorgsprogrammet, eller Barn- och fritidsprogrammet yrkesutgång funktionshinderområdet 1400p. Eller en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har kunskap om TAKK och AKK. Du är van att arbeta lågaffektivt. Kvalifikationer Som person planerar du och prioriterar ditt arbete effektivt. Du kan snabbt ändra ditt synsätt efter ändrade förutsättningar. Du tar initiativ, är nytänkande och har fokus på att utveckla både ditt arbete och verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Antal annonserade arbetstillfällen: 2, en fast anställning och ett vikariat. Vid fastanställning tillämpar vi provanställning sex månader.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Eija Päivärinta, enhetschef

Mobil: +46 70 184 96 87


Erica Eriksson, verksamhetsledare

E-post: erica.eriksson@botkyrka.se


Karlsson Madelene, Verksamhetsledare

E-post: madelene.karlsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-21

Ange referensnummer: A954615


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020