Stäng meddelande

Ekonomiassistent


Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent tillhör du ekonomienheten på tekniska förvaltningen och stödjer förvaltningens fyra verksamheter. Lokalförsörjning och fastighet, städ- och kontorsservice, teknik och logistik samt va-verksamheten. I ditt arbete kvalitetssäkrar du de administrativa rutinerna på ekonomienheten och är med och utvecklar vårt arbetssätt tillsammans inom gruppen. Dina huvudsakliga ansvarsområden är fakturahantering, skapa rutiner och kvalitetsuppföljning. Du arbetar både självständigt och gemensamt med enheten.

Kvalifikationer

Du har relevant eftergymnasial utbildning för rollen. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med ekonomiadministration och som är noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten, ansvarsfull och vågar ta egna initiativ. Du tycker om att utveckla rutiner, arbetssätt och är en god problemlösare. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter är det av stor vikt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och hög social kompetens. Du ska behärska de grundläggande programmen i Microsoft Office och ha lätt för att lära dig nya datasystem. Har du erfarenhet av Vismas ekonomisystem samt Qlik Sense, är det meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokratioch upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tekniska förvaltningen har cirka 270 medledare och består av fem enheter, lokalförsörjning och fastighet, städ- och kontorsservice, teknik och logistik, va-verksamheten samt ekonomienheten.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande under ansökningstiden

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Inger Larsson, tf chef ekonomienheten

Mobil: 0761150171

E-post: inger.larsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Pinar Orhan, Vision

Telefon: 072-746 43 00

E-post: pinar.orhan@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-21

Ange referensnummer: TEF/2019:59


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018