Stäng meddelande

Sommar- och timvikarier till Orren servicehus i Tumba


Arbetsuppgifter

Vill du ha ett meningsfullt extra- eller sommarjobb där du får göra skillnad för våra medborgare varje dag? Till Orren servicehus söker vi nu vikarier som vill arbeta extra antingen redan nu, under sommaren eller kanske till hösten. Orren servicehus är ett mer självständigt boende än ett vård- och omsorgsboende. Här får våra medborgare stöd av oss i hemtjänsten som har våra lokaler i samma byggnad. Vi ordnar gemensamma aktiviteter och vid behov finns tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och dietist för de äldre. Typiska arbetsuppgifter är att uppmuntra, stödja och motivera vad gäller bl.a. personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från medborgarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar så länge de själva önskar. Arbetet kräver, i enlighet med socialtjänstlagen, daglig dokumentation av åtgärder och medborgarens hälsotillstånd i våra olika verksamhetssystem. Vissa arbetsuppgifter kräver även delegering.

Kvalifikationer

Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Har du utbildat dig till undersköterska eller har en pågående utbildning till det ser vi det som meriterande. Men du kan även ha fått motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenhet från arbete inom äldre- eller funktionsnedsättningsområdet. Dock måste du ha kunskaper om medicindelegering. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i flera språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sök redan idag, vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande. Ange i din ansökan om du är intresserad av extrajobb och/eller sommarjobb.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 5


Kontaktperson(er)

Tuire Hattula, Enhetschef

E-post: tuire.hattula1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-06-30

Ange referensnummer: C27282


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019