Stäng meddelande

Lärare till åk 1


Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen Parkhemsskolan är en f-5-skola i Tullinge med c:a 300 elever. Vi har en egen skolskog i direkt anslutning till skolgården. Entreprenöriellt förhållningssätt i undervisningen och ledorden Kunna, Vilja, Våga genomsyrar verksamheten. Elever, personal och vårdnadshavare är trygga och trivs med skolan. Resultaten i enkäter och nationella prov är mycket goda. Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta parallellt med en annan lärare och två fritidspedagoger kring eleverna i år 1, och tillsammans med speciallärare och lärare i praktisk-estetiska ämnen ansvara för deras utveckling.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Vi söker dig som tycker om att utveckla och utvecklas tillsammans med andra, som är samarbetsinriktad och lösningsfokuserad, som ser styrkorna och möjligheterna i alla elever och kan ta deras kreativitet till vara. Du ska sträva efter att utveckla eleverna till kompetenta, engagerade och modiga individer och utgå från deras motivation, intressen och behov.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde den 12 augusti 2020

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lisa Lönnström

E-post: lisa.lonnstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Ange referensnummer: A935912


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020