Stäng meddelande

Tumba gymnasium förstärker med ny specialpedagog eller speciallärare


Arbetsuppgifter

Vi söker en specialpedagog, alternativt speciallärare. Du ingår i vårt specialistteam (Studemus) bestående av två specialpedagoger och en speciallärare. Du kommer att få särskilt ansvar för våra elever vid aspergerstödet och IM-programmet. Extra plus om du är behörighet inom svenska. Vi anpassar tjänsten beroende på om du är behörig som specialpedagog, eller speciallärare. Båda rollarna är intressanta för oss. Vi är måna om att få del av dina kvalifikationer, samtidigt som vi tror att vår arbetsplats kan bidra till din utveckling. Det kollegiala lärandet är viktigt och pedagogerna skall känna kraft att utvecklas inom både programmet och sina ämnen - med ett tydligt fokus elevaktivitet i undervisningen. Att arbeta med våra elever inom Asp eller IM innebär att man växlar inom det specialpedagogiska spektrumet, dels handledande mot pedagogerna, dels utredande, dels praktiskt med de elever som har störst behov av stöd och hjälp för att nå längre i sina ämnen och sin kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Tumba gymnasium är en spännande skola, övningsskola för lärarutbildningen vid Stockholms universitet. Vi söker dig som vill komma till en arbetsplats där vi sätter det kollegiala i centrum och där vi försöker utvecklas med eleverna. Vi vill att du har behörighet som specialpedagog eller speciallärare. Vi värdesätter erfarenhet, men tar även emot sökande som tar spec.ped.examen från lärarhögskolan. Förutom yrkeskompetens sätter vi stor vikt vid ditt engagemang och uttalade vilja att bygga bra skola.

Arbetsplatsen

Botkyrka är Stockholmsområdets femte största kommun med 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en spännande kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium är en välskött och modern skola med ca 130 personal och ca 1270 elever från sammanlagt 28 kommuner. Vi har ett av Söderorts högsta söktryck och budgetförstärkningen ger oss förmånen att göra nyanställningar inför hT19. Vi har flera nationella "spetsutbildningar" och en bred utbildningspalett med både högskoleföreberedande- och yrkesprogram. Våra resultat ligger över riksgenomsnittet, vilket inte hindrar att du behövs. Våra pedagoger är engagerade och duktiga och arbetar i programarbetslag. Välkommen till en skola som försöker göra skillnad.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning är önskvärd och ett plus liksom goda referenser. Att vilja integrera modern teknik i undervisningen är lika viktigt som förmågan att vara tydlig och våga sätta gränser. Vårt team "Studemus" består av tre specped/speclärare med fokus på nationella programmen. Nu söker vi en fjärde medarbetare som vill arbeta nära våra elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde:

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Paula Stenberg, Bitr rektor

Mobil: 0708-891846

E-post: paula.stenberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-23

Ange referensnummer: A867678


Vi tackar nej till all eventuell hjälp från rekryteringsfirmor utan sköter all rekrytering inom skolan - vänligen undanbedes detta.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018