Stäng meddelande

Chef till förvaltningskontoret


Om arbetsplatsen

Du har medborgarens fokus och är öppen, ansvarstagande, modig och energisk! Vi söker nu en chef till förvaltningskontoret med uppdrag att leda och samordna förvaltningskontorets strategiska och verksamhetsövergripande arbete tillsammans med och på uppdrag av förvaltningsdirektören på Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningen. Det innebär ett ansvar för förvaltningens övergripande ekonomi-, kvalitet-, IT- och kommunikationsprocesser.

Arbetsuppgifter

Som chef för förvaltningskontoret rapporterar du till förvaltningsdirektören. Du leder förvaltningskontorets åtta medarbetare och deltar aktivt i förvaltningens ledningsgrupp. Du och dina medarbetare planerar, följer upp och utvecklar Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningens övergripande arbete mot nämndens mål i enlighet med kommunens budgetprocess. Du ansvarar för att tillhandahålla ett effektivt, samordnat och övergripande stöd till förvaltningens verksamheter i såväl budgetarbetet, inom kommunikation, IT/digitalisering och i gemensamma strategiska utvecklingsfrågor. Förvaltningskontoret ansvarar också för att skriva verksamhetsövergripande tjänsteutlåtanden och remissvar samt besvara motioner till nämnden. Därutöver deltar du i kommunorganisationens förbättringsarbete och utveckling i sin helhet genom den processtyrningsmodell som tillämpas.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en högskoleutbildning relevant för tjänsten. Du har flerårig chefserfarenhet med personal- och budgetansvar samt erfarenhet av att leda och samordna medarbetare inom olika kompetensområden. Vi ser också att du har arbetat inom kommunal verksamhet och är van vid att samarbeta på individ- såväl som på förvaltningsnivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete. Som person är du tydlig, öppen och ärlig i ditt chefsuppdrag. Du ser helhet snarare än detaljer och har förmåga att agera på hög strategisk nivå. Du är trygg som ledare och tror på tillitsfullt ledarskap och du både delegerar och följer upp. För att lyckas i rollen krävs det också att du är strukturerad och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Känner du igen dig? Ja då kan du vara helt rätt för uppdraget! Välkommen med din ansökan! Vänligen ansök via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14090) så snart som möjligt, dock senast 31 maj, 2020. Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Caroline Kock, konsult på Mercuri Urval via caroline.kock@mercuriurval.com, tel 08-506 450 21. Botkyrka kommuns fackliga representanter nås via kontaktcenter på tel 08-503 61 000.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Marie-Louise Khan-Tamakloe, Arbetsmarknadsdirektör

Telefon: 0761 397568


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: A954286


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020