Stäng meddelande

Broängsskolan söker specialpedagog


Arbetsuppgifter

Som specialpedagog är du är en del av skolans elevhälsoteam som i dagsläget består av två skolkuratorer, skolpsykolog, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare, två speciallärare, socialpedagog samt skolledning. Vi arbetar tätt tillsammans inom teamet och ut mot arbetslagen. Tillsammans ska vi skapa förutsättningar för goda resultat genom att ha gemensamma strategier med fokus på pedagogiskt ledarskap. Du ger elever och pedagoger stöd i arbetet med att utveckla våra elevers kunskaper och lärande. Du kommer att arbeta främst mot åk 4-6.

Kvalifikationer

Du är prestigelös, utvecklingsbenägen och delar vårt intresse att utveckla elevhälsan. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du vill göra skillnad ! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ledarskap. Du har en specialpedagogisk högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta i skolmiljö.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och behörighetsgraden bland våra pedagoger är hög. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 190812

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Magdalena Eberhardsson, Rektor

Mobil: 070-557 95 84

E-post: magdalena.eberhardsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A866852


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018