Stäng meddelande

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett arbetslag från F till 3. I arbetet samverkar fritidspedagoger/fritidshemslärare, lärare och förskollärare tätt tillsammans i arbetslaget. Som fritidspedagog/fritidshemslärare har du huvudansvaret för en fritidsavdelning tillsammans med andra pedagoger. På fritids jobbar även övriga pedagoger i olika utsträckning. På skoltid arbetar du tillsammans med en lärare i en klass. Ni har delat mentorskap i klassen. Ni har tid avsatt för gemensam planering varje vecka. För att underlätta utvecklingen av vårt fritids har vi lagt alla fritidspedagogers/fritidsansvariga planering samtidigt för att underlätta utvecklingsarbete. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla och förbättra fritids. Som fritidspedagog deltar du också i kompetensutveckling och annat utvecklingsarbete på arbetslagsmötena en gg per vecka samt Växtverk som är 4 timmar i månaden med all personal. När det är Växtverk vikariesätter vi fritids. Som fritidspedagog/fritidshemslärare planerar du 1gg/vecka och tillsammans med den lärare du samarbetar med.

Kvalifikationer

Vi söker en driven och engagerad fritidspedagog/fritidshemslärare som vill vara med och fortsätta utveckla och förbättra vårt fritidshem. Du ska ha god förmåga att skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Det är ett plus men inget måste om du har kompetens i något ämne som du kan undervisa i.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Trädgårdsstadsskolan är belägen i Tullinge. Vi är en F-9 skola med ca. 670 elever och 80 personal.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker en utbildad fritidshemslärare/fritidspedagog. Är du utbildad förskollärare/lärare med erfarenhet av fritids är du också välkommen att söka. Du kommer också ha möjlighet att undervisa i något ämne i den mån du vill och som är möjlig.

Omfattning: Heltid, 100%

Löneform: Månadslön. Månadslön

Tillträde: Det finns möjlighet till tillträde från mitten av april.

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Marie Holtmar, Biträdande rektor

Telefon: 0722093500

E-post: marie.holtmar@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-20

Ange referensnummer: A854631


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfordliga beslut fattas. Intervjuer sker fortlöpande. Vi vill inte ha rekryteringshjälp för denna tjänst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018