Stäng meddelande

Socialassistent till Ekonomisk bistånd, AVA 10 månader


Arbetsuppgifter

Arbetet som socialassistent innebär bland annat handläggning av försörjningsstöd, fakturahantering samt övrigt administrativt arbete.

Kvalifikationer

I arbetet som socialassistent värdesätter vi egenskaper som att du är noggrann, stresstålig, har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, förmåga att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är en positiv person som ser möjligheter i utmaningar och du har nära till skratt och förstår vikten av att sprida arbetsglädje för att vi tillsammans ska få en rolig och konstruktiv arbetsmiljö. Datavana är ett krav då det mesta av socialassistenternas arbete sker via datorn. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet från tjänst med liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i datasystemet Procapita är meriterande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Socialförvaltningen är mitt uppe i ett spännande omorganisationsarbete där vi river stuprören och lämnar den gamla beställar-/utförarmodellen. Vår nya organisation kommer att vara rustad att möta samhällsförändringar och präglas av nytänkande och teamarbete. Vi på socialtjänsten i Botkyrka kommun tycker att det är viktigt att medborgarna har förtroende för oss, och kan vända sig till oss. Vi försöker alltid göra vårt bästa för medborgaren, och utgår alltid från människors förmåga att ta eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Alexandra Ording Forssell, Enhetschef

Telefon: 0725885870


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Ange referensnummer: SN/2019:249


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018