Stäng meddelande

Sjuksköterska till våra boendeenheter med särskild service!


Arbetsuppgifter

Vi är ca 50 personer inom boenden med särskild service som arbetar och ansvarar för utredning, stöd i boende och meningsfull sysselsättning samt fritid för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Personalkategorierna inom boendet är främst boendestödjare. Enheten har 7 boenden med särskild service med somatisk och psykiatrisk HSL-ansvar som fördelas på tre sjuksköterskor. Nu söker vi en sjuksköterska dagtid. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i både somatik och psykiatri såsom att bedöma, planera, genomföra och utvärdera omvårdnad i samråd med patienten och då det önskas med patientens närstående. Kontinuerlig uppföljning gällande patientens behov sker så att komplexa vårdbehov identifieras och patienten erhåller stöd och insatser för att stärka förmågan till egenvård och återhämtning. Att aktivt tillämpa och implementera bästa tillgängliga evidens och beprövad erfarenhet i omvårdnadsprocessens alla steg. I arbetet ingår tex att delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till personal, samverkansinsatser tillsammans med arbetsledare och boendestödjare samt ansvara för att genomföra samordnande individuella planer, SIP. Stöd och rådgivning till brukare och övrig personal i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är van att dokumentera och innehar körkort. Vi ser gärna att du innehar en psykiatrisk vidareutbildning, erfarenhet av målgruppen är meriterande. Vi söker dig som har ambition, ödmjukhet och respekt inför uppgiften att stödja människor med psykisk funktionsnedsättning i att utveckla sin självständighet. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbete samt även arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Arbetsplatsen

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Tillträde: Tillträde omgående

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Rita de Castro, Verksamhetschef

Telefon: 0701805718


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-01-14

Ange referensnummer: SN/2019:575


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019