Stäng meddelande

Specialpedagog till specialpedagogiskt team


Arbetsuppgifter

Skolledningen består av en rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill leda Grindtorpsskolan mot vår strävan att alla elever ska lyckas. Du kommer närmast ansvara för att handleda och stötta pedagoger i skola och fritidshem, samt tillsammans med övriga speciallärare/specialpedagoger driva skolans elevhälsoarbete framåt. Du arbetar både med övergripande arbetsuppgifter men också vid behov stötta elever i deras lärande. Din tjänst ligger främst i årskurserna F-5, men kan förändras utifrån verksamhetens behov. Vi har ett specialpedagogiskt team på skolan där du förväntas delta och med utgångspunkt från en helhetssyn på eleverna, elevernas behov, intressen och erfarenheter samt att inspirera eleverna till nya upptäckter.

Kvalifikationer

Vi arbetar för att eleverna utvecklas maximalt utifrån sin förmåga. Vi söker dig som har: - en pedagogisk högskoleexamen, med specialpedagogisk inriktning. - erfarenhet av att arbeta övergripande som specialpedagog med goda resultat. - är väl insatt i skolans styrdokument, kursplaner, kunskapsmål och de lagar och förordningar som styr grundskolan och fritidshemmet. - kunskaper inom IKT-området kopplat till skolan läroplanens mål. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i mångkulturellt område samt erfarenhet av att arbeta som specialpedagog. Du är en verksamhetsnära pedagog med förmåga att prioritera då arbetet kräver att hantera många bollar i luften. Du är lösningsinriktad och vill driva utvecklingen kring elevhälsoarbetet på skolan framåt tillsammans och ser fram emot att jobba för att integrera skola och fritids på bästa sätt. Du är en teamplayer, som tillsammans med ledningsgruppen, spec teamet och hela skolans personal driver utvecklingen på skolan framåt med eleven i fokus. Du har god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar dialog med personal, elever och vårdnadshavare där såväl lyhördhet och tydlighet krävs. Vidare verkar du för inkludering och för att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla elever utifrån en holistisk elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Vår skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser mångfald som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst. Grindtorpsskolan ligger i natursköna Alby med omedelbar närhet till natur, kommunikationer, simhall, ishall och lekplatser, men också med naturen in på knuten vilket nyttjas ofta för olika aktiviteter med våra elever. Grindtorpsskolan är en F-9 skola med förberedelseklasser för alla årskurser.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Helena Roleda, Biträdande rektor

Mobil: 0702-88 64 27

E-post: helena.roleda@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-13

Ange referensnummer: A912253


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019