Stäng meddelande

Biträdande rektor till förskolor i Södra Tumba


Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor hos oss får du arbeta i en dynamisk och interkulturell kommun där barns lärande står i fokus. I rollen som biträdande rektor förväntas du vara väl insatt i utbildningsväsendets styrdokument och förordningar. Du kan använda relevanta system och tar ansvar för det systematiska arbetsmiljöarbetet och förskolans systematiska kvalitetsarbete. Du har ett direkt personalansvar för dina nära medarbetare som du vägleder i en pedagogisk dialog och utveckling så att förskolornas processkvalitet utvecklas. Du ser betydelsen av en god dialog med alla aktörer och samarbetspartner. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet så att förskolorna strukturkvalitet utvecklas.

Kvalifikationer

Du är ansvarsfull, lyhörd och söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. du arbetar för sammanhållning i den egna arbetsgruppen och ledningsteamet och inger ett förtroende i enheten. Tidigare chefserfarenhet och erfarenhet från kommunalt arbete är meriterande. Vi söker dig som har lärarexamen för verksamhet förskola. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: 2020-01-06 eller enligt överenskommelse Lön: månadslön Facklig företrädare: nås via kommunens växel

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christel Bäckström , Rektor

Mobil: 0702765944

E-post: christel.backstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-09-12

Ange referensnummer: A898770


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019