Störningsinformation:
Vattenläcka på Katrinebergsvägen i Tullinge
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Vikarierande lönekonsult till Botkyrka kommun


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Löneenheten inom Botkyrka kommun är en centraliserad tjänst och är organiserad under Kommunledningsförvaltningen som en av två enheter på HR-avdelningen. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsläge gällande såväl system som arbetssätt. Vi sätter verksamheternas behov främst och planerar resurser därefter. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som lönekonsult hos Botkyrka kommun kommer du att ingå i ett team om 18 duktiga kollegor som tillsammans med lönechefen arbetar med ständiga förbättringar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära: - Handlägga och producera lön - Ge service, detta då vi har ett konsultativt förhållningssätt mot våra kunder och användare - Vara en utbildande partner Du kan även komma att arbeta med förbättringar inom såväl system- som processfrågor. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg och kunnig inom löneprocessen då det ställs höga krav på att prioritera och leverera i en föränderlig arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en KY-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom lön eller relevant arbetslivserfarenhet. Du bör vara insatt i kommunal löne- och avtalshantering såsom ferie- och uppehållslöner samt lönehanteringsprocessen för omvårdnadspersonal. Vidare bör du vara trygg och erfaren i att tolka kollektivavtal. Vi använder Visma Personec P som lönesystem samt ärendehanteringssystemet MMK och det är ett plus om har erfarenhet av att arbeta i dessa eller likvärdiga system. Som person är du är en utpräglad lagspelare med god samarbetsförmåga och lägger stor vikt på noggrannhet och att leverera enligt mål och kvalité med stort eget ansvar. Vidare är du strukturerad och har en förmåga att driva samt avsluta dina åtaganden på ett positivt sätt samtidigt som du har en hög servicekänsla mot såväl kollegor som kunder och användare.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: Snarast Varaktighet: 12 månader med möjlighet till förlängning

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Dan Jonsson, Enhetschef Löneenheten

Mobil: 070-382 99 60

E-post: dan.jonsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: KS/2020:182


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020