Stäng meddelande

Arbetsmarknadssamordnare med fokus på språkutveckling


Arbetsuppgifter

Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetsteamet för det löpande arbetet inom Jobbcenter och i arbetet att stödja individerna ut i arbetslivet men med fokus på språkutveckling och språkpedagogik.

Kvalifikationer

Som person skall Du vara positiv, ansvarstagande, stresstålig, lösningsfokuserad, ha god samarbetsförmåga samt ha mycket god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du skall ha ett genuint intresse av att arbeta med vuxna som är i behov av stöd, vägledning och utveckling i arbetslivet. Du skall trivas med att arbeta med både administrativa och praktiskt arbetsuppgifter. Du har grundläggande erfarenhet av språkpedagogik Meriterande är om du har erfarenhet inom Kommunal vuxenutbildning.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Jobbcenter har samordningsansvaret för kommunens arbetsmarknadsåtgärder och är organiserade under AVUX. Genom vägledande, motiverande och aktiverande insatser och i samverkan med myndigheter och näringsliv arbetar vi för en god lokal arbetsmarknad och för att förbättra förutsättningarna för personer som står långt ifrån arbete att etablera sig på arbetsmarknaden, kommunal såväl som privata näringslivet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carl Smiding, Enhetschef Jobbcenter

Mobil: 0734218612

Telefon: 0734218612

E-post: carl.smiding@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Telefon: 08-5306100


Sista ansökningsdatum: 2019-04-17

Ange referensnummer: A866259


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018