Stäng meddelande

Tumba gymnasium söker skicklig lärare i ekonomiämnen


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare i ekonomiämnen (gärna gärna i kombination med matematik, naturkunskap, psykologi, spanska, franska eller något samhällsämne.) Tumba gymnasium har tre starka ekonomiklasser (eget företagande, juridik samt finansekonomi). Du är en del av arbetslags- och programutvecklingen och vi är måna om att få del av just dina kvalifikationer, samtidigt som vi tror att vår arbetsplats kan bidra till din utveckling. Kollegialt lärandet är viktigt för oss och pedagogerna skall känna kraft att utvecklas inom både programmet och sina ämnen - med ett tydligt fokus elevaktivitet i undervisningen.

Kvalifikationer

Tumba gymnasium är en spännande skola, övningsskola för lärarutbildningen vid Stockholms universitet. Vi söker dig som vill komma till en arbetsplats där vi sätter det kollegiala i centrum och där vi försöker utvecklas med eleverna. Vi vill att du har ämnesbehörighet och lärarbehörighet. Vi värdesätter erfarenhet, men tar även emot sökande som tar examen från lärarhögskolan. Förutom ämneskompetens sätter vi stor vikt vid ditt engagemang och uttalade vilja att bygga bra skola.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium är en välskött och modern skola med ca 130 personal och ca 1270 elever från sammanlagt 28 kommuner. Tumba gymnasium har flest förstahandsökande i södra Storstockholm. Vi ligger också i topp när det gäller sökande per plats. Vi har flera nationella "spetsutbildningar" och en bred utbildningspalett med både högskoleföreberedande- och yrkesprogram. Våra pedagoger är engagerade och duktiga och arbetar i programarbetslag. Särskilt glada är vi att ligga över riket när det gäller yrkes- och gymnasieexamen. Välkommen till en skola som försöker göra skillnad.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning är önskvärd och ett plus liksom goda referenser. Att vilja integrera modern teknik i undervisningen är lika viktigt som förmågan att vara tydlig och våga sätta gränser. Ett stort plus med visad samarbetsförmåga och tydlig vilja till pedagogisk utveckling.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde:

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Stellan Andersson, Biträdande rektor

Mobil: 070 521 81 72

Telefon: 070-521 81 72

E-post: stellan.andersson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Ange referensnummer: A852881


Någon av tjänsterna kan vara visstidsanställning för hela läsåret 2019/20 (t ex om du är "nyexad" från lärarhögskolan) Skynda dig att ansöka - vi intervjuar fortlöpande. Vi tackar nej till all eventuell hjälp från rekryteringsfirmor utan sköter all rekrytering inom skolan - vänligen undanbedes detta.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018