Stäng meddelande

Barnskötare (vikariat)


Arbetsuppgifter

VI söker barnskötare som, under tidsbegränsad period, kan bedriva den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad barnskötare. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan. Du har kunskaper eller vill lära dig pedagogisk dokumentation. Du ska se värdegrundsarbetet och ett språkutvecklande arbete som en självklar och naturlig del av verksamheten. Du har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och pedagoger och bemöter alla med respekt. Du är lösningsfokuserad.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Ugglan befinner sig mitt i centrala Alby, nära kommunikationer. I en unik byggnad bedrivs verksamhet för ca 150 barn fördelade på åtta avdelningar, vara fyra för åldrarna 1-3 år och fyra 3-5 år.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 20/5-5/7 med möjlighet till förlängning 5/8- 31/12

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Mikaela Liedegren , Förskolechef

Mobil: 0727117330

E-post: mikaela.liedegren@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-08

Ange referensnummer: A871077


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018