Stäng meddelande

Skyttbrinks gymnasium växer och söker nu en vaktmästare/IT samordnare till vårt positiva gäng!


Arbetsuppgifter

Tjänsten är en kombinationstjänst med 50% IT-samordnare och 50% vaktmästare I IT-delen av tjänsten ingår teknisk och administrativ support av elev/personal datorer, administration kring avtal mellan skola och elev/vårdnadshavare, reklamationer, administration samt beställning av IT-behörigheter. Du stöttar elever och lärare gällande support av datorerna. Ansvarar så att kopiatorer sköts och servas kontinuerligt. Håller hemsidan uppdaterad och i drift. Beställning av allt som tillhör IT. Du kommer även att vara skolans IKT ansvariga. Som vaktmästare kommer du arbeta med löpande fastighetsunderhåll, åtgärda problem med skydds- eller säkerhetsutrustning, göra felanmälningar per mail och web, posthantering, klottersanering, byta lampor, skotta snö, små hantverksjobb, göra inköp och beställningar via kommunens inköpssystem, följer upp externa jobb samt ansvarar för sjukanmälan och vikarieförmedling.

Kvalifikationer

Du har utbildning med inriktning mot IT och/eller fastighetsservice. Har du yrkeserfarenhet inom IT och/eller fastighetsservice/skötsel är det meriterande. Tjänsten kräver B-körkort för bil med manuell växellåda. Krav är, att du har god datorvana och mycket goda tekniska kunskaper kring PC/Mac-datorer. Du har god kommunikationsförmåga, har ett tekniskt intresse för fastigheter samt en vilja att lära dig och utvecklas i rollen. Du värdesätter arbete kring miljö och hållbar utveckling. Du tar ansvar för din uppgift, genomför professionell service och driver självständigt dina arbetsuppgifter och processer till avslut. Du bör trivas med dagar som varierar och som till fullo inte går att förutspå. Vi förutsätter även att du har bred kompetens och är van användare av IT, då alla elever och lärare har datorer och vi använder oss av Chromebook som pedagogiskt verktyg. Du har gott bemötande gentemot personal och elever på skolan. Du är en person som är flexibel, har god samarbetsförmåga och bidrar till god stämning på skolan. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv, likväl som andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Det personliga brevet är vårt första steg till att lära känna dig så vi uppskattar om du tar dig tid att där ge oss en bild av vem du är. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut, så sänd in din ansökan snarast. Till tjänsten kan provanställning tillämpas.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. På Skyttbrinks gymnasium går det idag cirka 200 elever. I våra vackra, nyrenoverade lokaler i lantlig miljö bedrivs undervisning inom programmen Bygg- och anläggning, Barn- och fritid samt inom två introduktionsprogram: språkintroduktion och vårt omtalade fordonsprogram Speed Shop. På skolan finns det ett välfungerande arbetslag som när de själva får beskriva sin arbetsplats gör det enligt följande: Mycket glädje och högt i tak där vi alla är hjälpsamma och delger varandras kunskaper" Med goda resultat och attraktiva utbildningar befinner sig Skyttbrink i en expansiv fas och växer så det knakar. Inför 2019 söker vi därför en vaktmästare/IT-samordnare till vårt positiva gäng! Tjänsterna är tillsvidareanställningar.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-05 eller efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ayse Balci, Intendent Skyttbrinks gymnasium

Mobil: 070-187 09 49

E-post: ayse.balci@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A860063


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018