Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att leda och driva det pedagogiska arbetet i arbetslag, på förskolan och inom vår förskoleenhet. Tillsammans med övrig förskolepersonal genomför och planerar du undervisning med utgångspunkt i läroplanen, barnkonventionen och övriga styrdokument.

Kvalifikationer

• legitimerad förskollärare • vet innebörden av och har förmåga att bedriva ett systematiskt kvalitetsarbete • kunskap i digitala verktyg som kompletterande arbetsmetod • betraktar undervisning både ute och inne som en självklarhet • lösningsinriktad och flexibel • erfarenhet önskvärt men vi välkomnar nyexaminerade förskollärare med lust att utvecklas

Arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bästa förutsättningar för våra barns utveckling och lärande på Förskolan Vitsippan/Vallmon som ligger i Hallunda/Norsborg? Vi söker två förskollärare som vill vara med och komplettera vårt team. Vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Vi har idag ca 160 barn och ser fram emot nya fina lokaler under 2020. Varmt välkomna!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 7/1 -2020 eller enligt ö.k

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Eva Hemström , Biträdande rektor

Telefon: 0708861605

E-post: eva.hemstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-12-12

Ange referensnummer: A917950


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019