Stäng meddelande

Speciallärare/mellanstadielärare till särskild undervisningsgrupp


Om arbetsplatsen

Storvretskolan har fina och ändamålsenliga lokaler och är belägen i Tumba med närhet till fin natur och badhus. Skolan är en 4-9 skola med cirka 300 elever. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla, och vi strävar efter att utveckla en framgångsrik skola med fokus på elevens lärande. För att lyckas behöver alla elever garanteras studiero. Med höga krav och förväntningar på både elever och personal skapar vi tillsammans ett positivt arbetsklimat som gynnar utveckling av empatisk förmåga, självförtroende, kreativitet och kritiskt tänkande. I skolan arbetar cirka 50 lärare och 5 elevcoacher tillsammans för att ge våra elever en bra utbildning. Personalen är indelad i arbetslag och ämneslag med tydliga uppdrag att på olika sätt bidra till elevernas utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad speciallärare/mellanstadielärare med behörighet i Sv, Ma, Eng samt så många ytterligare ämnen som möjligt. Ditt uppdrag är att undervisa elever i en särskild undervisningsgrupp på mellanstadiet. Alla elever har en egen dator. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att undervisa elever i behov av särskilt stöd och kunskap om olika NPF diagnoser. Ditt ledarskap och din undervisning präglas av tydlighet, kreativitet och struktur med flexibla lösningar för att optimera varje elevs skolgång. Du är en engagerad och entusiastisk lärare som brinner för att fånga elevernas intresse i din undervisning. Du kommer att arbeta i ett team av erfarna pedagoger med bred kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • är legitimerad lärare samt har behörighet i Sv, Ma och Eng, och gärna fler ämnen • har goda ämneskunskaper och är väl insatt i didaktisk forskning • har god social kompetens • är flexibel, lösningsinriktad och växer med utmaningar. • har vana vid att arbeta med interaktiva läromedel och digitala system • har vana vid att anpassa undervisningen utifrån elevers behov • har erfarenhet av att utreda och åtgärda elever med behov av särskilt stöd

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lillemor Bergquist, Rektor

Mobil: 073-022 67 04

E-post: lillemor.bergquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-29

Ange referensnummer: A955492


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020