Stäng meddelande

Klasslärare till åk 3


Arbetsuppgifter

Du leder i samarbete med en lärarkollega samt två lärare mot fritidshem undervisningen av eleverna i de två klasserna i år 3.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att utveckla och utvecklas tillsammans med andra, som är samarbetsinriktad och lösningsfokuserad, som ser styrkorna och möjligheterna i alla elever och kan ta deras kreativitet till vara. Du ska sträva efter att utveckla eleverna till kompetenta, engagerade och självständiga individer och utgå från deras motivation, intressen och behov.

Arbetsplatsen

Parkhemsskolan är en f-5-skola i Tullinge med c:a 300 elever. Vi har en egen skolskog i direkt anslutning till skolgården. Entreprenöriellt förhållningssätt i undervisningen och ledorden Kunna, Vilja, Våga genomsyrar verksamheten. Elever, personal och vårdnadshavare är trygga och trivs med skolan. Resultaten i enkäter och nationella prov är mycket goda. Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Intervjuer sker fortlöpande. Utdrag från polisregistret krävs. Vi tar ej emot ansökningar via post eller epost. All rekryteringshjälp undanbedes Tillträde 2019-08-12

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lisa Lönnström, TF rektor

E-post: lisa.lonnstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-09

Ange referensnummer: A888657


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019