Stäng meddelande

Undersköterska till Alby Äng vård- och omsorgsboende


Arbetsuppgifter

Vi söker dig, undersköterska som tycker om att arbeta med människor och vill stötta äldre i deras vardag. Ditt ansvar som undersköterska innebär att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera de äldre bl.a. gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Du arbetar även med delegerade HSL uppgifter, dokumentation, städ, tvätt och matförberedelser. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Du är ansvarstagande, har fokus på medborgaren samt har ett professionellt bemötande. Du lyssnar på och är lyhörd på den enskildes önskningar. Ditt mål är att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med dina teamkollegor för att skapa en miljö där medborgaren trivs och känner sig trygg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. I din roll som undersköterska/ vårdbiträde har du ett professionellt bemötande och en vilja och förmåga att stödja andra. I arbetet behöver du vara en god kommunikatör, vara lyhörd samt kunna samarbeta med kollegor och chefer. Vidare ser vi att du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vidare vill vi att du är en lagspelare och bra på att samarbeta för att säkra en god tillvaro för boenden. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. En viktig del för att de boende ska få den stöd de behöver, är att du har förmåga att dokumentera och arbeta i olika system. Du bör ha en god fysik, så att du kan stödja boenden i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns såklart arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen.

Arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldre medborgare som behöver omsorg och tillsyn dygnet runt. Här finns personal som arbetar för att skapa trygghet, delaktighet och självbestämmande. På ett vård- och omsorgsboende arbetar sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och omsorgspersonal i team med utgångspunkt från den äldres behov och önskemål. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid, Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Barbare Huskaj, Enhetschef btr.

Mobil: 0708861118

E-post: barbare.huskaj@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga kontakter , Kommunal

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-10-10

Ange referensnummer: C31555


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019