Störningsinformation:
Vattenläcka på Katrinebergsvägen i Tullinge
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare Matematik i år 4-5


Om arbetsplatsen

Grindtorpsskolan är en F-9 skola i Alby med 520 elever och 80 personal i olika arbetslag.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och behörig lärare. Eller dig som har erfarenhet men ännu inte har kvitterat ut din lärarlegitimation. För dig som är behörig lärare finns möjlighet att ta fullt ansvar för undervisningen av våra elever som undervisas i sina klassrum. Motivera och coacha varje elev till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt läroplan och nationella styrdokument. Ha god förmåga att hantera grupper med stor skillnad i förkunskapsnivå och individualisera upplägget för de olika områdena inom matematikämnet för varje elev. Hantera och planera lektionsundervisning. Genomföra vid behov extra anpassningar. Väl insatt i bedömningsunderlag. Ha en bra kommunikation med elevernas vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med minst ett års yrkeserfarenhet av läraryrket och gärna erfarenhet av att undervisa i matematik. Du har vana att arbeta med elever med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra undervisning med olika studietakt. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål och har ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Mentorsuppdrag ingår.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: From 20200817

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mats L Olsson, Rektor

Mobil: 0708825089

E-post: mats.olsson1@botkyrka.se


Helena Roleda, Biträdande rektor

Mobil: 0702-88 64 27

E-post: helena.roleda@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-29

Ange referensnummer: A950156


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020