Stäng meddelande

Projektledare/samordnare för sommarskolan


Arbetsuppgifter

Botkyrka kommun anordnar varje år sommarskola för att stödja elevernas lärande och ge dem förutsättningar att nå kunskapskraven. Sommarskolan riktar sig till elever i åk. 8 och 9 i grundskolan. Botkyrka kommun erbjuder plats även till nyanlända elever i åk. 1-9. Sommarskolan anordnas under 3 veckor (juni-juli) på några av Botkyrkas kommunala grundskolor. I din roll kommer du att i projektform planera, genomföra och utvärdera sommarskolan utifrån kommunens riktlinjer och i en enighet med Skollagen. Du strukturerar och följer upp planeringsarbetet, vilket innebär bl.a. personalrekrytering, lokalplanering samt samarbete med andra aktörer. I uppdraget ingår det också att leda den pedagogiska verksamheten och jobba med elever och personal under den tiden sommarskolan anordnas. Du kommer också att ansvara för utvärderingsarbetet som innebär analys- och rapportskrivning, redovisning av projektet för utbildningsnämnden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har elevernas bästa i fokus. Som person är du entusiastisk, kommunikativ och resultatstyrd. Du har en god förmåga att identifiera, analysera och förbättra processer. Du är driven, tar egna initiativ och genomför självständigt de uppdrag du får, samt levererar enligt överenskomna mål. Du har god erfarenhet av att arbeta i projektform. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet, gärna inom pedagogik. Du har lätt för att kommunicera, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska. Vi tror också att du är en god arbetskamrat och har lätt för att samarbeta, både med personer inom enheten och med angränsande verksamhetsområden. Du som söker har ett stort intresse för elevernas måluppfyllelse och utveckling. Du är insatt i skolans styrdokument och regelverk. Du har körkort och gärna tillgång till egen bil. Du är en van Officeanvändare.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Du som vill stödja och leda Botkyrkas barn och ungdomar att bli bäst är välkommen till oss. Språkcentrum i Botkyrka kommun ansvarar för och organiserar modersmålsundervisning, studiehandledning på modersmålet, sommarskola och mottagning av nyanlända elever. Med våra 120 anställda är vi Botkyrkas största skolverksamhet.


Arbetsform

Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mahpareh Riahi, Rektor Mottagnins- och modersmålsenheten

Mobil: 0701-805 679

E-post: mahpareh.riahi@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare - nås via växel 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-02-15

Ange referensnummer: A848175


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Sista ansökningsdag: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018