Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Driven biträdande rektor F-3 och fritidshem till Kvarnhagsskolan


Om arbetsplatsen

Nu söker vi på Kvarnhagsskolan i Alby, Botkyrka kommun en biträdande rektort. Kvarnhagsskolan är en f-9 skola med 620 elever belägen i Alby med närhet till omgivande grönområden. Vi välkomnar dig till en inspirerande arbetsmiljö där samarbete, högt tempo och en stark teamkänsla blandat med mycket skratt är en del av vår vardag. Din ansökan kan vara början till en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens för Kvarnhagsskolans framtid.

Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor på Kvarnhagsskolan kommer du att leda utvecklingen av skolans årskurser F-3 och fritidshemmet i samverkan med arbetslagen kring det gemensamma uppdraget. Fokus ska ligga på att etablera och bibehålla hållbara strukturer som skapar trygghet och tydlighet för både personal och elever. Det är därför viktigt att du har mycket god erfarenhet av ledning och styrning av personalgrupper.

Kvalifikationer

Den personliga lämpligheten är avgörande för tjänsten och vi söker dig som brinner för att leda samt utveckla människor. Du inser vikten av relationsbyggande då du som biträdande rektor behöver vara i nära kontakt med dina medarbetare, elever, föräldrar samt andra aktörer och myndigheter. Vidare ser vi att du är trygg i dig själv, vågar stå upp för din åsikt och förstår vikten av att vara ledare samt chef. Med en god samarbetsförmåga kommunicerar du på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du fattar beslut som är väl underbyggda och följer upp processer du ansvarar för. Utbildning Du ska ha högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Meriterande är om du har genomfört den statliga rektorsutbildningen. Erfarenhet Du ska ha dokumenterad skolledarerfarenhet från grundskolan med erfarenheter inom fritidshem- och fritidsklubbsverksamheten.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carlos Conde Fernandez, Rektor

Mobil: 0708861517

Telefon: 0708861517


Shaju Kohinnor, Bitr. rektor

Mobil: 0708-89 19 72

Telefon: 0708-89 19 72

E-post: shaju.kohinoor@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-03

Ange referensnummer: A962846


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Löpande intervjuer sker under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020