Stäng meddelande

Sista-minuten-chans för dig skickliga matematiklärare


Arbetsuppgifter

Vi söker en pedagogiskt engagerad gymnasielärare med behörighet i matematik (Ditt andra ämne mer flexibelt - gärna fysik, teknik, data/nätverksteknik, men vi är öppna för även andra ämneskombinationer. ) Du är en del av arbetslags- och programutvecklingen vid Tumba gymnasium och vi är måna om att få del av just dina kvalifikationer samtidigt som vi tror att vår arbetsplats kan bidra till din utveckling. Vi utbildar för högskolan med ett tydligt elevaktivt perspektiv på undervisningen.

Kvalifikationer

Tumba gymnasium är en spännande skola, övningsskola för lärarutbildningen vid Stockholms universitet. Vi söker dig som vill komma till en arbetsplats där vi sätter det kollegiala i centrum och där vi försöker utvecklas med eleverna. Vi vill att du har ämnesbehörighet och lärarbehörighet. Vi värdesätter erfarenhet, men tar även emot sökande som tar examen från lärarhögskolan. Förutom ämneskompetens sätter vi stor vikt vid ditt engagemang och uttalade vilja att bygga bra skola.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium är en välskött och modern skola med ca 130 personal och ca 1270 elever från sammanlagt 28 kommuner. Skolans höga söktryck gör att vi kan förstärka vår organisation på flera program. Nu återstår endast en vakans och det är därför vi söker dig skickliga lärare i matematik. Tumba gymnasium har flera nationella "spetsutbildningar" och en bred utbildningspalett med populära program. Våra pedagoger är engagerade och skickliga och arbetar i programarbetslag. Det roligaste är elevernas betygsutveckling som numera sker över rikets nivå när det gäller yrkes- eller gymnasieexamen. Välkommen till en skola som gör skillnad.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning är önskvärd och ett plus liksom goda referenser. Att vilja integrera modern teknik i undervisningen är lika viktigt som förmågan att vara tydlig och våga sätta gränser. Ett stort plus med visad samarbetsförmåga och tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Om du har några frågor går det utmärkt att kontakta AnnaLena Ygland, som är ansvarig skolledare för Natur- och Teknikprogrammen.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde:

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Anna-Lena Ygland, Bitr rektor

Telefon: 076-7771250

E-post: anna-lena.ygland@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-06-23

Ange referensnummer: A879220 - Kopia


Tjänsten är normalt tillsvidareanställning, men kan innebära visstidsanställning för läsåret 2019/20 (om du t ex är "nyexad" från lärarhögskolan) Även tillträdet kan diskuteras vid uppsägningstider. Vi intervjuar fortlöpande så det kan vara klokt att söka så fort som möjligt. Vi tackar nej till all eventuell hjälp från rekryteringsfirmor utan sköter all rekrytering inom skolan - vänligen undanbedes detta.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019