Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Som förskollärare på förskolan Ängsgården behöver du ha god kännedom och insikt i ditt uppdrag utifrån Lpfö 18. Du har en förmåga att leda barn mot utbildningens mål utifrån begreppet undervisning. Du som förskollärare ansvarar för undervisningens kvalitet, och genom reflektion strävar efter kontinuerlig utveckling i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt med att utforma lärmiljöer för att väcka nyfikenhet och inspirera barn till ett lärande.

Kvalifikationer

• Legitimerad förskollärare mot yngre åldrar • Är väl förtrogen med Lpfö 18 • Ser möjligheter i mötet med föräldrar • Som person är du öppen, ödmjuk och nyfiken i ditt möte med barnen och du är trygg i din roll som ledare

Arbetsplatsen

Förskolan Ängsgården ligger i Tumba. Ängsgården har 6 avdelningar varav en är kommunövergripande för barn med autism. Förskolan strävar efter hög kvalitet och målinriktad utbildning för alla barn utifrån läroplan, skollag och kommunens styrdokument.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Susanna Bister Janhunen, Biträdande förskolechef

Telefon: 0708861162


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-03

Ange referensnummer: A865406


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018