Stäng meddelande

Driven förskollärare


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår nya organisation, med fokus på det livslånga lärande och med att stärka förskolans pedagogiska roll. Du ska vara väl förtrogen i läroplanen och undervisningen. Pedagogisk dokumentation och reflektion är ett viktigt verktyg, du kommer att delta i leda reflektioner tillsammans med kollegor och biträdande rektor. Botkyrka kommun erbjuder 15 min per barn per vecka i extra planeringstid för förskollärarnas undervisning. Du är en person som gärna antar utmaningar och med entusiasm vill vara med att bära verksamheten, förmedla uppdraget och skapa goda förutsättningar för delaktighet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare

Arbetsplatsen

Humlan är en nyrenoverad 9 avdelnings förskola som ligger centralt i Fittja. Förskolan ligger nära vatten och fina grönområden. Nära till bra kommunikationer.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Soledad Quiroz, Biträdande förskolechef

Mobil: 070 298 94 14

E-post: soledad.quiroz.sanz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-11

Ange referensnummer: A902995


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019