Stäng meddelande

Behandlare till nätverk och familjevåld


Arbetsuppgifter

Vi söker en behandlare till vår verksamhet som arbetar med våld mot barn. Från och med 1 mars 2019 finns vi i lokaler i Tumba, och där sitter vi tillsammans med utredare för och unga och VINR-utredare. Vi är ett gäng på 17 behandlare som jobbar tillsammans och delar våra erfarenheter och kunskaper med varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom och som har erfarenhet av behandlingsarbete, steg ett är meriterande. Du har erfarenhet av att ha arbetat med våld och ha samtal med barn och vuxna. Du kan jobba utifrån två perspektiv, barnets och den vuxnes, men hela tiden ha barnets perspektiv som grund för arbetet. Vi arbetar ofta flera teambaserat i våra ärenden och söker dig som har erfarenhet av att arbeta i team. Vi har regelbunden extern handledning. Botkyrka kommun erbjuder friskvårdspeng och cykelbidrag. I kommunen används årsarbetstid och semesterdagstillägg kan bytas mot extra ledighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Botkyrkas socialtjänst som består av ca 500 medarbetare) Botkyrkas arbete med våld i nära relationer ligger i framkant och började för nästan 40 år sedan. Nu är vi mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete inför en ny organisation. Vi ser att din kunskap och dina tankar är av stor vikt för utvecklingen av verksamheten.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så välkommen in med din ansökan!

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

David Häggmark, Samordnare

Telefon: 073-421 85 64


Caroline Ekström , Sektionschef

Telefon: 0706743183


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2018-12-19

Ange referensnummer: SN/2018:497


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018